A fenntarthatóságnak és ezen belül a fenntartható fejlődésnek három aspektusa van, melyek a gazdaság, a társadalom és a környezet. A fenntarthatóság mérése a fenntarthatóság tudatos kezelésének mennyiségi alapja. A környezet állapotának mutatói a környezeti potenciált és az emberi tevékenység környezeti terhelését jelzik. Ide tartozik az ökológiai lábnyom, karbonlábnyom, vízlányom, biokapacitás, stb.. A fenntartható élelmiszer és élelmiszer-ellátás egyre fontosabb téma a környezettel, az éghajlattal, az élelmiszer-pazarlással és az üvegházhatású gázok kibocsátásával kapcsolatos aggodalmak miatt.
A továbbképzés nyilvántartási száma: SZTK-A-69405/2024
Időpont: 2025.02.08. 9:00-13:00
Helyszín: online
A továbbképzés pontértéke egészségügyi szakdolgozók számára: a továbbképzés Országos Kórházi Főigazgatóság általi minősítése folyamatban
Részvételi díj: 5.000 Ft/fő*
Jelentkezés: https://cutt.ly/0e08x6FQ
Az űrlapon való jelentkezés nem jelent automatikus elfogadást. A jelentkezés érvényességéhez a Központ által küldött e-mail-ben történő visszajelzés szükséges.
* Tájékoztatjuk a Tisztelt résztvevőket, hogy kérelemre a befizetett költségtérítés díja visszafizetésre kerül, amennyiben a résztvevő a továbbképzés megkezdése előtt legkésőbb 5 nappal bejelenti, hogy nem kíván részt venni a továbbképzésen.
Amennyiben a résztvevő 5 napon belül, illetve a továbbképzés megkezdése után jelenti be vagy nem vesz részt a tanfolyamon úgy a már befizetett költségtérítés összegéből kérelemre csak a továbbképzési díj 80%-a kerül visszafizetésre.
Kapcsolat, információ kérés:
A felmerült kérdéseit és észrevételeit az alábbi elérhetőségek valamelyikén oszthatja meg:
Elektronikus ügyintézés: szti@etk.pte.hu, eva.nemes@etk.pte.hu
Telefonos ügyintézés: +36-30/372-9519, +36-72/502-405
A részvétel feltétele a képzési díj befizetése. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!